Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

     Είστε εκπαιδευτικός; Δείτε πόσο υψηλό είναι το επίπεδο της συναισθηματικής νοημοσύνης και της αυτοεκτίμησής σας


http://sciencearchives.files.wordpress.com/2011/09/prokliseis.jpg?w=519&h=260   Το Π.Τ.Ν. του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, διενεργεί έρευνα για τη μελέτη του επιπέδου της Αυτοεκτίμησης, των Κοινωνικοσυναισθηματικών δεξιοτήτων, της Ικανοποίησης από τη ζωή και της Αίσθησης αποτελεσματικότητας των Ελλήνων εκπαιδευτικών κατά το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014. Η έρευνα απευθύνεται σε εν ενεργεία εκπαιδευτικούς δημοσίων και ιδιωτικών Ελληνικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων. Η συμμετοχή είναι εθελοντική και ανώνυμη και η διαχείριση των πληροφοριών έχει σχεδιαστεί με τρόπο που να διασφαλίζει απόλυτα την εμπιστευτικότητα.
  Στόχος της έρευνας είναι η καταγραφή του επιπέδου της Αυτοεκτίμησης, των Κοινωνικοσυναισθηματικών δεξιοτήτων, της Ικανοποίησης από τη ζωή και της Αίσθησης αποτελεσματικότητας των εκπαιδευτικών, καθώς και η διερεύνηση συσχετίσεών τους με εργασιακούς και επαγγελματικούς παράγοντες. Τα στοιχεία που θα συλλεχθούν θα χρησιμοποιηθούν για το σχεδιασμό, την οργάνωση και την υλοποίηση προγραμμάτων ενδυνάμωσης και βελτίωσης της αυτοεκτίμησης και των κοινωνικοσυναισθηματικών δεξιοτήτων των εκπαιδευτικών.
   Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφόρηση ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με τoν υπεύθυνο της έρευνας, Β. Κούτρα, στην ηλ. διεύθυνση vkoutras@cc.uoi.gr

Για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο κάντε κλικ ΕΔΩ
Είναι ενδιαφέρον, αρκεί να αφιερώσετε λίγα λεπτά.
Πηγή: www.alfavita.gr/arthron

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου