Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Επιμόρφωση ΤΠΕ Α' Επιπέδου



Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Το Παράρτημα Φλώρινας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας ενημερώνει όλους τους συναδέλφους όλων των ειδικοτήτων, εκτός ΠΕ19/20, ότι στα  τέλη Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις για συμμετοχή στην πιστοποίηση ΤΠΕ Α' Επιπέδου. Η διεξαγωγή των προγραμμάτων θα γίνει το διάστημα Φεβρουάριο - Απριλίου 2015 και αφορά τόσο τους μόνιμους εκπαιδευτικούς όσο και τους εν ενεργεία αναπληρωτές.
Όλη η ανακοίνωση είναι στην σχετική ιστοσελίδα http://b-epipedo2.cti.gr/el-GR/
Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί να δηλώσουν άμεσα ώστε να κλείσουν θέσεις οι οποίες θα είναι και περιορισμένες.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε ενδιαφερόμενος για να δηλώσει συμμετοχή στις εξετάσεις πρέπει να έχει κωδικούς από το πληροφοριακό σύστημα  http://b-epipedo2.cti.gr/mis/
ΟΔΗΓΙΕΣ : Όσοι συνάδελφοι είχαν κωδικούς από προηγούμενη εγγραφή και δεν τους θυμούνται μπορούν να κάνουν Ανάκτηση Κωδικών (απαιτείται ΑΦΜ ή ΑΜ)



Όσοι κάνουν 1η φορά εγγραφή πρέπει πρώτα να κάνουν Καταχώρηση στοιχείων για εξετάσεις πιστοποίησης Α Επιπέδου. Εκεί θα συμπληρώσουν την φόρμα που θα ανοίξει, ώστε να τους σταλούν στο Mail που θα δηλώσουν οι κωδικοί για το σύστημα.

Μετά την απόκτηση των κωδικών μπορούν να κάνουν Είσοδο στο σύστημα για να συμπληρώσουν την αίτηση για τις εξετάσεις πιστοποίησης (μόλις ανοίξει το σύστημα για καταχώρηση των αιτήσεων).
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με τον κ.Στυλιάδη ΠΛΗΝΕΤ Φλώρινας και στο τηλέφωνο 2385044038

Το Παράρτημα Φλώρινας προτίθεται να πραγματοποιήσει ταχύρυθμα σεμινάρια για τη πιστοποίηση στις ΤΠΕ Α' Επιπέδου. Όσοι συνάδελφοι ανεξαρτήτου ειδικότητας ενδιαφέρονται να τα παρακολουθήσουν ας συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα
                                             http://goo.gl/forms/czYlUhUwVl
Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα στο άνοιγμα, αντιγράψτε τον παραπάνω σύνδεσμο στον φυλλομετρητή και ανοίξτε από εκεί τον σύνδεσμο.
Τελική ημερομηνία δήλωσης 06/02/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου