Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Επιτυχόντες διαγωνισμού "ΕΥΚΛΕΙΔΗ"

   Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες διόρθωσης και της 2ης φάσης του Μαθητικού Διαγωνισμού της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Ε.Μ.Ε. http://www.hms.gr  από τον Ν. Φλώρινας επιτυχόντες είναι:


 Β Γυμνασίου
ΠΑΝΟΥ  ΜΑΡΙΑ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Γ Γυμνασίου
                                                          ΤΖΑΡΑΛΗΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
   
     Οι επιτυχόντες θα συμμετέχουν στην 3η και τελευταία φάση των Μαθηματικών Διαγωνισμών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας που είναι ο διαγωνισμός "Αρχιμήδη". Ο διαγωνισμός "Αρχιμήδης" θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 28 Φεβρουαρίου 2015 και από τους επιτυχόντες θα συσταθεί η Εθνική Ομάδα που θα συμμετέχει στους Βαλκανικούς και Διεθνείς Διαγωνισμούς. 
      Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Φλώρινας συγχαίρει θερμά τους δυο μαθητές για την πρόκρισή τους και τους εύχεται Καλή Επιτυχία στην επόμενη φάση.
      Επίσης συγχαίρει όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στους διαγωνισμούς, αλλά και τους γονείς και τους καθηγητές τους, γιατί συμβάλλουν εποικοδομητικά με την υποστήριξή τους και την προτροπή τους στην συμμετοχή σε δραστηριότητες αυτής της μορφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου