Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

33ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας

Χανιά 4, 5 και 6 Νοεμβρίου

    Το πρόγραμμα του 33ου Πανελληνίου Συνεδρίου Μαθηματικής Παιδείας που θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά 4, 5 και 6 Νοεμβρίου 2016 ανακοινώθηκε και μπορείτε να το βρείτε επιλέγοντας την αντίστοιχη επιλογή στον ιστότοπο του συνεδρίου ή πατώντας εδώ.

Προκαταχώρηση στοιχείων
      Κατά την εγγραφή σας στα συνέδρια της ΕΜΕ, σας ζητείται να καταγράψετε κάποια στοιχεία σας. Αυτό θα γίνει και φέτος, με τη διαφορά ότι υπάρχει η δυνατότητα να προκαταχωρήσετε τα στοιχεία σας. Μπορείτε να το κάνετε οποιαδήποτε στιγμή πριν την εγγραφή σας συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρείτε παρακάτω. Συνιστούμε να επιλέξετε την προκαταχώρηση διότι:
      1) Αποφεύγετε την "ουρά" που υπάρχει στη γραμματεία την ώρα των εγγραφών.
      2) Συμπληρώνετε τα στοιχεία με την άνεσή σας, χωρίς να ψάχνετε στυλό και τραπέζι για να συμπληρώσετε το παραδοσιακό χαρτί.
      3) Βοηθάτε να αποφευχθούν λάθη που προκύπτουν κατά την καταχώρηση των στοιχείων από τη γραμματεία, αφού τα στοιχεία σας τα εισάγετε οι ίδιοι. Αυτό είναι σημαντικό, διότι τα λάθη μπορεί να μεταφερθούν στις βεβαιώσεις σας.
      4) Μας βοηθάτε οργανωτικά, αφού με την προκαταχώρηση στοιχείων εξοικονομούμε χρόνο και ανθρώπινο δυναμικό.
       Όσοι λοιπόν σκοπεύετε να έρθετε και να εγγραφείτε στο 33ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας, φροντίστε πριν την εγγραφή σας να συμπληρώσετε την φόρμα που θα βρείτε εδώ.
        Επισημαίνουμε ότι η προκαταχώρηση στοιχείων δεν ισοδυναμεί με εγγραφή, αλλά αποτελεί μέρος της διαδικασίας εγγραφής. Όταν προσέλθετε στο συνεδριακό χώρο, θα πρέπει να περάσετε κανονικά από τη γραμματεία/ταμείο για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.