Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Μαθητικοί Μαθηματικοί Διαγωνισμοί "Ευκλείδης" και "Καραθεοδωρή"


        Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 στις 09.00 πμ στο 3ο Γυμνάσιο Φλώρινας θα διεξαχθούν οι μαθηματικοί διαγωνισμοί:
Ι) «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε) για τους μαθητές της Β Γυμνασίου έως Γ Λυκείου και 
 
ΙΙ) «ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ» του παραρτήματος του Ν. Ημαθίας της Ε.Μ.Ε για τους μαθητές της Α Γυμνασίου.

   Οι παραπάνω διαγωνισμοί αποτελούν την 2η φάση και σε αυτούς θα συμμετέχουν οι επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες των διαγωνισμών «ΘΑΛΗ» και «ΥΠΑΤΙΑ», τα ονόματα των οποίων φαίνονται στους παρακάτω πίνακες.
Οι μαθητές παρακαλούνται να βρίσκονται στο χώρο του σχολείου το αργότερο μέχρι τις 08.45 πμ
        Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του νομού μας που συμμετείχαν και φέτος και να τους ευχηθούμε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο. Ιδιαίτερα σε όσους προκρίθηκαν στην 2η φάση, ευχόμαστε ακόμα υψηλότερες διακρίσεις.
            Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους διευθυντές και τους καθηγητές των σχολείων του νομού μας για την συνεργασία τους. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε την ΔΔΕ Φλώρινας, τον κ. Πεοβίτη Αντώνιο, διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας και τον κ. Φωτιάδη Ιωάννη, διευθυντή του 3ου Γυμνασίου Φλώρινας που παραχώρησαν τις αντίστοιχες σχολικές μονάδες για την πραγματοποίηση των διαγωνισμών.
        Τέλος να ενημερώσουμε ότι στην ιστοσελίδα του παραρτήματος Φλώρινας της ΕΜΕ (http://emeflorinas.blogspot.gr), στην ιστοσελίδα της ΕΜΕ (http://hms.gr) αλλά και σε άλλες ιστοσελίδες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τα θέματα και τις λύσεις των αντίστοιχων διαγωνισμών προηγούμενων χρόνων.
           
Η Διοικούσα Επιτροπή
του Παραρτήματος Φλώρινας
της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου